top of page

MUTLULUĞUN FORMÜLÜ KİŞİSEL İNOVASYONDA

Daha mutlu, iyi ve başarılı olmak istiyorum diyorsan, çözüm kişisel inovasyonda.


Sen de her sabah daha mutlu, enerjik ve keyifle uyanmak istemiyor musun? Sen de birçoğumuz gibi birçok kişisel gelişim çalışmalrını denedin ve yine de hayatında ve kariyerinde tam istediğin noktada değil misin? O halde sen de kişisel gelişimini bir üst seviye olan kişisel inovasyona taşı çünkü hepimiz mutlu olmayı hakediyoruz.

Kişisel inovasyon bugüne kadar denediğin gelişim çalışmalarından farklı ne verecek? Kişisel inovasyon her gün hayatının bütününe bakmanı, daha başarılı, daha mutlu ve daha iyi bir kişi olmak için kişisel gelişim ve değişim sürecini her an alışkanlık haline getirmeni sağlayacak. Kişisel inovasyon senin hayat alışkanlığın haline gelecek. Başın sıkıştıkça ya da ihtiyaç duydukça değil, her an kişisel inovasyonunu hedeflemeni sağlayacak. Kişisel inovasyon senin hayat alışkanlığın olacak çünkü kişisel inovasyon gelişim ve değişimin alışkanlığa dönüşmüş ve hayatın bütününe yayılmış bir yaklaşımdır, bu yaklaşım ise senin daimi mutluluğunun anahtarıdır.

Sence kişisel inovasyon neden bu kadar gerekli? Günümüzde herkes kurumsal inovasyondan bahsediyor ama birey düzeyinde inovasyon bugün çok daha önemli. Çünkü globalleşmede önce ülkeler önemliydi, sonra şirketler önem kazandı şimdi ise bireyler önemli. Bugün bireyler sadece kendi mahalleleri, şehirleri ya da ülkelerin değil, tüm dünyada olup bitene maruz kalıyorlar ve bugün bireyler tüm dünya ile karşı karşıyalar ve her an herşeyi global düzeyde yaşıyorlar. Bu nedenle de gelişim, değişim ve yenilenme, yerini daha sürdürülebilir, bütünsel ve geniş bir düşünme şekli ve yaklaşım olan kişisel inovasyona bıraktı.

Bugün hem her türlü bilgi ve beceriye dünyanın her tarafından hızla ve kolayca ulaşabiliyoruz hem de sadece kendi çevremiz değil tüm dünya ile karşı karşıyayız, çevremiz tüm dünya. Bir yerlere gelmek, başarmak ve mutlu olabilmek için tüm dünyadan maruz kaldıklarımıza karşı koymalıyız. Bugün yarıştığımız ve yüzleştiğimiz çevremiz tüm dünya. Herkese ve herşeye saniyeler kadar uzağız.

İşte bu nedenle bugün artık değişim ve gelişimin ötesine geçerek kalıcı mutluluk için kişisel inovasyonumuzu gerçekleştirmeli ve önce kendimizi inove etmeliyiz.

Bu nedenle, bütünsel mutluluk için kişisel inovasyon gerekli.

Kişisel inovasyonunu başlat!

7 views0 comments
bottom of page